September 22, 2014

Bioten Review

***A huge sorry to my international readers for the lack of english but i am really running out of time!
I will pay you back with my next post ***

Όταν δέχτηκα την πρόσκληση της Bioten για το event παρουσίασης των προιόντων της χάρηκα ιδιαίτερα καθώς η εταιρία όχι μόνο δεν μου ήταν άγνωστη αλλά χρησιμοποιούσα ήδη ένα χρόνο αρκετά από τα προιόντα της! Στο τέλος λοιπόν της παρουσίασης, λάβαμε η καθεμία μια σακούλα καλούδια και πιστεύω πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να σας πω τη γνώμη μου (τώρα που χρησιμοποίησα και την τελευταία τους  ''σταγόνα''). Δυστυχώς η οικολόγος μαμά μου πέταξε τις συσκευασίες στην ανακύκλωση πριν προλάβω να τις φωτογραφήσω μία-μία αλλά πάλι καλά που είχα την ''ομαδική φωτογραφία από όταν ήταν ακόμη γεμάτα!



CC Cream Medium

Όταν  είδα την απόχρωση medium αρχικά απογοητεύτηκα καθώς πίστευα πως απλά θα μου έμενε στο ντουλάπι γιατί το δέρμα μου ακόμη και μαυρισμένο ταιριάζει γενικά στις light αποχρώσεις! Διστακτικά τη δοκίμασα στο σπίτι και ξετρελάθηκα όταν είδα πως το χρώμα της αναμείχθηκε καταπληκτικά με την ελαφρά μαυρισμένη μου επιδερμίδα! Αυτή η κρέμα κυριολεκτικά με έσωσε αυτό το καλοκαίρι καθώς απεχθάνομαι να φοράω makeup και ενυδατική μέσα στον καύσωνα! Δεν μου έβγαλε καθόλου λιπαρότητα και έκανα όλα όσα υπόσχεται, κράτησε το πρόσωπο μου ενυδατωμένο, προστατευμένο από τις ακτίνες του ήλιου και πάνω απ'όλα κάλυψε όλες εκείνες τις μικρές ατέλειες που είχα ανά διαστήματα! Του χρόνου το καλοκαίρι θα είναι σίγουρα ξανά η καθημερινή μου ''σύντροφος''.

Μαντηλάκια Καθαρισμού για κανονικό\μεικτό δέρμα

Αν και υποτίθεται πως δεν είναι κατάλληλα για το λιπαρό μου δέρμα εγώ λάτρεψα τη μυρωδιά τους, έκαναν πολύ καλά τη δουλειά τους και μόλις μου τελείωσαν τα αγόρασα ξανά!

Αφρόλουτρο Μεταξένια Λάμψη με βούτυρο κακάο και macadamia 

Θυμάσαι που όταν ήσουν πιτσιρίκι και έκανε η μαμά σου σοκολατένιο κέικ βουτούσες το δάχτυλο και έτρωγες το μείγμα ? Κάπως έτσι ένιωθα κάθε φορά που άνοιγα αυτό το μπουκάλι! Λες και ψήθηκε λαχταριστό σοκολατοκείκ και πλημμύρισε το σπίτι μυρωδιές! Μόνο που τώρα η μυρωδιά περιορίστηκε στο μπάνιο μου αλλά και αυτό φτάνει! Άσε που είναι και διαιτητικό! Το μόνο αρνητικό ήταν πως αυτή η μυρωδιά εξαφανιζόταν μετά από λίγο αλλά πιστεύω πως με την αντίστοιχη ενυδατική σώματος θα είχε μεγαλύτερη διάρκεια !

Αναζωογονητικό γαλάκτωμα σώματος με κυδώνι και lime

Αυτό ήταν το πρώτο προιόν της bioten που δοκίμασα πριν πολύ πολύ καιρό! Το φορούσε μια φίλη μου και όταν το μύρισα ξετρελάθηκα! Είναι πραγματικά μια έκρηξη φρεσκάδας και απίστευτα αναζωογονητική μυρωδιά! Το αγόρασα αμέσως και το χρησιμοποιώ non stop, καθώς κρατάει το δέρμα μου ενυδατωμένο και μεταξένιο!Φαντάζεστε λοιπόν τη χαρά μου όταν το είδα στο goodie bag μου!

Κρέμα Ημέρας Αναδόμησης και Αντιγήρανσης  

Προσοχή Προσοχή ,ακολουθεί review από τη μαμά μου! Καθώς δεν θεώρησα πως αυτή η κρέμα ταίριαζε στην επιδερμίδα μου αφού δεν πιστεύω πως χρειάζομαι αναδόμηση από τώρα την δώρισα στη μαμά μου και τη ρώτησα πως της φάνηκε μετά από δύο μήνες χρήσης! Κάπου εδώ να προσθέσω πως η μαμά μου δεν έχει έντονες ρυτίδες παρά μόνο κάποιες γραμμές έκφρασης! Μου είπε λοιπόν πως έμεινε αρκετά ευχαριστημένη αφού η κρέμα της παρείχε άψογη ενυδάτωση και έκανε τις λεπτές γραμμές της σχεδόν αόρατες! Επίσης να  τονίσω το πόσο πρακτική είναι η συσκευασία με την αντλία αφού σε βοηθά να βγάζεις όσο προιόν πρέπει και δεν μεταφέρονται μικρόβια μέσα στη συσκευασία! Η μαμά μου σας τη  συστήνει λοιπόν για δωράκι στις δικές σας μανούλες :-) 




  Don't forget to follow me,it means the world to me :-)

             
 FACEBOOK  -   BLOGLOVIN    -    TWITTER  -   INSTAGRAM



Love u all,Marissa

5 comments:

  1. έχει ωραία προιόντα! Δοκίμασα τα μαντηλάκια καθαρισμού και εμεινα πολύ ικανοποιημένη!
    Καλη βδομάδα να έχουμε :)
    Φιλάκια

    ReplyDelete
  2. I have seen these products in stores. Looks amazing.

    ReplyDelete
  3. Πολύ ωραίο review Μαρία μου.. Τώρα σίγουρα θα δοκιμάσω και αυτό το αφρόλουτρο :)

    ReplyDelete
  4. όσες φορές έχω δοκιμάσει προινόντα bioten εχω μείνει πολύ ικανοποιημένη

    πολύ ωραίο ποστ Μαρία

    Ειρήνη
    www.thedailylace.com

    ReplyDelete