November 21, 2015

I am the Polka Dot lady

Το πόσο χαίρομαι που ο καιρός μέχρι χθες μου επέτρεπε να κυκλοφορώ χωρίς καλσόν δεν λέγεται! Δυστυχώς από αύριο λένε βροχές και αέρα οπότε ήρθε η ώρα να ξεθάψω τα οπάκ μου! Ο ζεστός αυτός λοιπόν μεσημεριανός ήλιος με ενέπνευσε να ντυθώ ανάλαφρα και να βγω για μεσημεριανό με τους γονείς μου και παρά το γεγονός πως ο Δεκέμβρης είναι σε απόσταση αναπνοής δεν δίστασα να βγάλω τα μπούτια μου έξω και καμιά σας δεν πρέπει να διστάζει! Μιλώντας για μπούτια θυμήθηκα και την κυριούλα που αυτοαποκαλείται blogger (εγώ το blog της δεν το βρήκα πάντως παρά μόνο κάποιες μοντελέ φωτογραφίες περιοδικού) και έκραζε την Κορινθίου για τα χοντρά της πόδια! Την έκραξα όσο έπρεπε στο προσωπικό μου προφιλ στο FB και θα ήθελα απλά να πω σε όλες εσάς τις υπέροχες μπουτούδες εκεί έξω σαν εμένα πως δεν πρέπει να σας καταβάλουν τέτοιες κουβέντες! Πάρα πολλές εσάς μου λέτε πως χαίρεστε με την αυτοπεποίθηση μου και το γεγονός πως δεν κολλάω πουθενά, για να χαρώ λοιπόν κι εγώ θέλω όλες εσείς να πετάξετε τα κόμπλεξ σας! Να πάτε στον καθρέφτη και να πείτε στον εαυτό σας πως είναι πανέμορφος! Δεν γίνεται να είμαστε όλες 50 κιλά (βέβαια και τα υπερβολικά κιλά ειναι κακά για την υγεία οπότε πρέπει να το έχουμε κατά νου) και πλέον περάσαμε σε μια εποχή που στις πασαρέλες βαδίζουν πολλά plus plus size μοντέλα! Αγαπήστε τον εαυτό σας και τα μπούτια σας κορίτσια! Φιλιά πολλά!
------------------------
I absolutely love the fact that December is in 10 days and I could go bareleged until now! From tommorow it's gonna be rainy and windy but who cares, we've had many good days so far! I wore this outfit to go out with my parents fot lunch and it was almost the right choice (because there were a feeew mosquitos around my legs)! When you wear polka dots you can never go wrong and this hat, which is my favorite piece, gave me an extra stylish touch! From tommorow our winter clothes will be out and I can't wait to wear my big fat scarfs!! Is it winter already in your country or you've had great days like we did? Kisses girls, see you soon



Photos by my Sister

dress:h&m
shoes::h&m
hat:h&m
bag:h&m

SHOP THE POST



Don't forget to follow me,it means the world to me :-)

        FACEBOOK  -   BLOGLOVIN    -    TWITTER  -   INSTAGRAM

22 comments:

  1. you've got very great weather! and me too, I can't believe, that we've got 10 days to december!!!

    ReplyDelete
  2. Είσαι υπέροχη! Αγάπησα όλο το σύνολο σου! Haters θα υπάρχουν πάντα.. Αν έχεις περιττά κιλά είσαι χοντρός αν έχεις λιγότερα είσαι ανορεξικός.. Ο κόσμος ποτέ δεν θα είναι ευχαριστημένος οπότε καλά θα κάνουμε να αγαπήσουμε τον εαυτό μας ακόμα και με τα ελαττώματα του! Έχεις απόλυτο δίκαιο σε όλα όσα είπες!

    ReplyDelete
  3. Fantastic style!
    Have a nice evening!
    Photographer Gil Zetbase
    http://www.gilzetbase.com/

    ReplyDelete
  4. κομπλεξικες κουκλα μου.... μα να πει οτι η Κορινθιου εχει μπουτια? καλα κανει! ημαρτον δηλ με την καθε ανορεξικη! γι αυτο σε χαιρομαι Μαρακι μου! Αν αγαπαμε τον ευατο μας οπως ειναι, τοτε δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα!

    Οσο για τα πουα...και σου πανε και τους πας! υπεροχο φορεματακι!

    ReplyDelete
  5. Ομορφη μπουτου ομως! <3
    Λοβ γιου!

    ReplyDelete
  6. This is so nice! I like it a lot.

    ** I'm inviting you to join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


    xoxo;
    BEAUTYEDITER.COM

    ReplyDelete
  7. Πολύ όμορφος συνδυασμός και τελικά το φόρεσες πολύ το καπελάκι σου οπότε καλά έκανες και το πήρες! Νομίζω τα μποτάκια αυτά είχαν καιρό να κάνουν την εμφάνισή τους και είναι τέλεια! Και το φορεματάκι σούπερ! Μπράβο που τόλμησες να βγεις χωρίς καλσόν. Ακόμα κι αν είχαμε πολύ καλό καιρό τελευταία, εγώ δεν το ρίσκαρα. χαχα
    Όλες μας πρέπει να πετάξουμε τα κομπλεξ από πάνω μας, έχεις δίκιο! :)

    Call me M | Do You Speak Gossip?

    ReplyDelete
  8. πολύ όμορφη, συμφωνώ σ'ότι είπες πιο πάνω. Ο καθένας έχει την προσωπικότητά του και από την στιγμή πως είναι υγιής δεν έχει σημασία εάν παραπάνω έχει κιλά ή όχι. πολύ μου αρέσει αυτό το boho στιλ!
    Ειρήνη
    www.thedailylace.com

    ReplyDelete
  9. Wonderful look my dear, You have beautiful lipstick, I love your hat :-)

    ReplyDelete
  10. Υπέροχο το φόρεμα αλλά λάτρεψα το καπέλο! Σούπερ! Εύγε και για την γενικότερη φιλοσοφία σου ;)

    ReplyDelete
  11. Love this - it's beautiful!!! Gorgeous photos, beautiful!!!

    Filakia Polla!

    Layla xx

    http://www.sprinklesofstyle.co.uk
    http://www.youtube.com/sprinklesofstyle

    ReplyDelete
  12. awesome photos! =) You look beautiful!
    Do you wanna follow each other? I follow right back!
    http://nuancesbyritadias.blogspot.pt/

    Kisses*

    ReplyDelete
  13. Love the look ♥

    summerdaisy.net

    ReplyDelete
  14. Το πουά είναι αγαπημένο σχέδιο! <3

    ReplyDelete
  15. Love that look! You are sooooo cute!! <3 - www.domesticgeekgirl.com

    ReplyDelete
  16. Love that look! You are sooooo cute!! <3 - www.domesticgeekgirl.com

    ReplyDelete
  17. Beautiful! I really like that dress! You look fab x

    Florals&Smiles

    ReplyDelete
  18. Πολύ ωραιο καπέλο!

    Καλό απόγευμα :)

    ReplyDelete
  19. awww i love this <3

    pretty coat

    http://rrriotdontdiet.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  20. Καλά απολαύσαμε καλοκαίρι ως τώρα...χαχα υπέροχο φορεματάκι!!

    ReplyDelete
  21. Μαράκι μου ούτε αυτό μου αρέσει, αυτό το (μπράβο που δεν κολλάς πουθενά) πάλι το βρίσκω αγενές. Έχω δει ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες που χάνουν όλη τους την ομορφιά μόλις αδυνατίσουν. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω όλη αυτή την εμμονή με τις copy paste αναλογίες. Τόσο βαρετό!!! Λατρεύω τα πουά!!!!

    ReplyDelete