July 18, 2016

Macrovita Products Review

Καλημέρα σε όλους <3 Σήμερα επέστρεψα με ένα beauty post, για την ακρίβεια ένα review post. Ξέρω πως δεν σας συνηθίζω σε τέτοιες αναρτήσεις αλλά εσείς τις αγαπάτε πολύ. Θα μιλήσουμε λοιπόν για μια εταιρεία που κι εγώ σχετικά πρόσφατα έμαθα, αν και δραστηριοποιείτε 30 χρόνια στον χώρο, και πλέον τολμώ να πω πως είναι από τις αγαπημένες μου, την Macrovita. Έφτασαν στα χέρια μου πριν 2 μήνες περίπου τα εικονιζόμενα προϊόντα και είχα ένα εύλογο διάστημα για να τα δοκιμάσω και να σχηματίσω την άποψη μου. Να διευκρινίσω κάπου εδώ πως τα προϊόντα Macrovita είναι φυτικά και αυτό το καταλαβαίνεις αμέσως μόλις διαβάσεις τα συστατικά τους. Έλαιο Argan, λάδι ελιάς, βιταμίνη Ε, βούτυρο καριτέ, γλυκόριζα, αλεύρι βρόμης και άλλα τόσα φυσικά συστατικά αποτελούν την σύνθεσή τους, ποία γυναίκα λοιπόν δεν θα ήθελε να εφαρμόζει τόσο αγνά συστατικά στο δέρμα της? Πάμε να σας μιλήσω λοιπόν για όσα τέσταρα εγώ!

Anti-Pollution ενυδατική κρέμα 
Μία κρέμα λεπτής υφής ιδανική για τις γυναίκες που ζουν στην πόλη και καθημερινά έρχονται αντιμέτωπες με τα καυσαέρια και τις καταστροφικές τους συνέπειες στο δέρμα και τον οργανισμό. Η συγκεκριμένη κρέμα που είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος περιέχει έναν παράγοντα κατά της ρύπανσης ο οποίος δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ το οποίο λειτουργεί σαν ασπίδα κατά των ρύπων. Εγώ βρήκα την υφή της υπέροχη, απορροφάται άμεσα, δεν αφήνει λιπαρότητα και είναι τέλεια ως βάση του μακιγιάζ. Ουσιαστικά είναι το τοπ προϊόν για μια γυναίκα που ζει στην πόλη!

Face Cream Suncare Spf50
Μια αντηλιακή κρέμα προσώπου με υψηλό δείκτη spf για καθημερινή χρήση. Αν και είναι στην κλασσική μορφή λευκής κρέμας η υφή της είναι τόσο λεπτή που απλώνετε άμεσα και δεν αφήνει τις γνωστές ασπρίλες. Έχει ένα υπέροχα διακριτικό άρωμα ταλκ και αφήνει ελάχιστη λιπαρότητα. Την χρησιμοποιώ καθημερινά στην θάλασσα και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη.

Σαμπουάν Εξισορρόπησης Λιπαρότητας 
Με κύρια συστατικά το κόκκινο σταφύλι και την τσουκνίδα το απόλυτα φυσικό αυτό σαμπουάν μου έδωσε παράταση μιας ολόκληρης ημέρας από το συχνό λούσιμο. Έχω πολύ λιπαρά μαλλιά και το λούσιμο μέρα παρα μέρα ήταν αναγκαστικό! Αν τα έλουζα και κάθε μέρα θα ήμουν απόλυτα ευτυχής αλλά δεν γίνεται. Αυτό το σαμπουάν λοιπόν ήρθε ως μικρό θαυματάκι να μου δώσει μια παράταση. Αν για παράδειγμα λουστώ Δευτέρα τα μαλλιά μου εκείνη την ημέρα είναι τέλεια, την επόμενη είναι κατσιασμένα και την τετάρτη ένα απόλυτο χάλι! Χρησιμοποιώντας αυτό το σαμπουάν τα μαλλιά μου διατηρήθηκαν καθαρά και ζωντανά για 2 ημέρες και την τρίτη ημέρα είχαν καλύτερη εικόνα απ'ότι συνήθως. Επίσης μην σας παραξενέψει το γεγονός πως δεν κάνει πολύ αφρό, είπαμε τα συστατικά είναι φυτικά, την κάνει αυτό τη δουλειά του. 


Κλείνοντας αυτό το ποστ σας λέω πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από την Macrovita, είμαι ενθουσιασμένη γνωρίζοντας πόσο αγνά συστατικά χρησιμοποιούσα για την περιποίηση μου και να είστε σίγουρη πως με την πρώτη ευκαιρία θα σας κάνω review και άλλων προϊόντων αυτής της εταιρείας. Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα Macrovita σε φαρμακεία, online και μη, στα πολυκαταστήματα Attica και σε άλλα επιλεγμένα σημεία πώλησης. Δείτε εδώ το επίσημο site της εταιρείας.

Τα φιλιά μου.

Υ.Γ: Αν έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν Macrovita περιμένω τις δικές σας εντυπώσεις στα σχόλια!

Don't forget to follow me,it means the world to me :-)

FACEBOOK  -   BLOGLOVIN    -    TWITTER  -   INSTAGRAM - YOUTUBE

4 comments:

  1. Wow. Your pictures are awesome. I've never heard of that brand but it looks really cool ;)

    Xx
    The-not-so-girlygirl.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Great review sweetheart...thx for sharing!

    ReplyDelete
  3. Great review! Thanks for sharing! <3 - http://www.domesticgeekgirl.com

    ReplyDelete
  4. these products look great!

    http://dalenadaily.com

    ReplyDelete