February 18, 2015

Radiant Review


Το σημερινό προγραμματισμένο outfit post αναβάλετε γιατί δεν υπάρχει! Οι μέρες που προηγήθηκαν με βρήκαν στο σπίτι και γενικά δεν φόρεσα τίποτα ενδιαφέρον, δεν βοήθησε και ο χιονιάς που μας την έφερε πισώπλατα και κάπως έτσι ξέμεινα απο υλικό! Επειδή όμως το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι, βρήκα την ευκαιρία να ετοιμάσω ένα review για κάποια προιόντα της Radiant, τα οποία μας δόθηκαν σε ένα event της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Είχα πολύ καιρό για να τα δοκιμάσω και να τα τεστάρω και σας παραθέτω την ειλικρινή μου γνώμη. 
---------------------
Todays outfit post just got cancelled since it doesn't really exist! The previous days I was home all day long and did nothing special so I have nothing special to show you but I thought it was the perfect opportunity for me to review a greek cosmetic brand called Radiant. They gave us this goodie box before christmas and I've been using the products since then so it's the perfect time to tell you my opinion!


24HR CREAM: Μία καταπληκτική ενυδατική κρέμα για καθημερινή χρήση. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, με πρακτικό στόμιο και πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Εγώ στην αρχή της πάτησα και έβαζα μεγάλη ποσότητα και γινόμουν λίγο σαν να με σοβάτισαν αλλά στην πορεία το βρήκα με την δοσολογία. Είναι πολύ ανάλαφρη και πιστεύω το ιδανικό ζευγάρι με το make-up για το οποίο θα σας πω παρακάτω.

WONDERLIGHT Serum Make Up:(νούμερο 03) Στην πρώτη εφαρμογή δεν μου πολυάρεσε, έκατσε κάπως περίεργα. Στην δεύτερη που το φόρεσα αφού πρώτα εφάρμοσα την παραπάνω ενυδατική, λες και κάναν κλικ μαζί και δημιούργησαν έναν τέλειο δεσμό! Δεν είναι καθόλου βαρύ αλλά άψογα καλυπτικό. Τώρα είναι στα τελειώματα του και στεναχωριέμαι αλλά σίγουρα θα το αγοράσω μιας και δεν μου αρέσουν οι πειραματισμοί. Επίσης μιας και η επιδερμίδα μου είναι λιπαρή την χρειάζεται την πούδρα του για ένα ανάλαφρο πέρασμα στο τέλος.

MAGNA LASH Mascara: Magna στα λατινικά σημαίνει μεγάλος, μεγαλοπρεπής (πως φαίνεται η θεωρητική κατεύθυνση) και το όνομα αυτό ταιριάζει άψογα σε αυτή τη μάσκαρα! Προσφέρει υπέρτατο μήκος με 2 περάσματα, δεν κολλάει τις βλεφαρίδες και τις κάνει να δείχνουν άψογες. Το μόνο κακό είναι πως το βουρτσάκι είναι πολύυυυυ magna και ίσως λερωθείς κάπου αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στις υπέροχες βλεφαρίδες!

MATT LASTING LIP COLOR: Καταρχάς το συγκεκριμένο χρώμα είναι ονειρεμένο, ένα ζουμερό κερασί που κάνει τα χείλη ακαταμάχητα (νούμερο 08)! Το εφαρμόζεις και σε λίγα λεπτά στεγνώνει και γίνεται κανονικό κραγιόν, όχι όμως εκείνο το ματ που βγάζει κομματάκια και σε χαλάει, είναι σαν βελούδινο. Σίγουρα θα το αναζητήσω και σε άλλες αποχρώσεις!

--------------------------------------

24HR CREAM: An amazing moisturizing cream for daily use! Perfect for all skin types, really easy to use and with a light essence!Use a small amount and it will make miracles! This cream is the perfect match for their make-up.

WONDERLIGHT Serum Make Up: It's a great make-up with full coverage but it is not heavy at all!It lasts all day long but my oily skin really needs some extra powder to finisgh the look!

MAGNA LASH Mascara: This mascara really gives you big and full lashes!With two layers of this black beauty you have kind of fake lashes but you need to be careful not to smudge since the brush is really big!

MATT LASTING LIP COLOR: This colour (08) is a perfect juicy cherry shade! It gets matte after some minutes but not with that dry cracked effect, it looks and feels velvet!!


Don't forget to follow me,it means the world to me :-)

        FACEBOOK  -   BLOGLOVIN    -    TWITTER  -   INSTAGRAM


Love u all,Marissa

11 comments:

  1. My all-time favourite radiant product is their eyebrow pencil! I keep re-purchasing it for years!!

    www.miouprincesslovespink.blogspot.gr

    Giveaway on my facebook page, a set of makeup brushes, make sure you join! www.facebook.com/miouprincesslovespink

    ReplyDelete
  2. εχω μια εμμονη με τα foundations κ ομολογω πώς radiant δεν εχω δοκιμασει κανενα!

    ReplyDelete
  3. το κραγιον θέλω πολύ να το δοκιμάσω..η μασκαρα ειναι απο τις αγαπημενες μου

    ReplyDelete
  4. Τη radiant την αγαπώ για τις οζεσ της. θα ήθελα όμως να δοκιμάσω και άλλα προιόντα και σίγουρα έχω βάλει στο μάτι foundation και κραγιον.... :)

    ReplyDelete
  5. Εχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα από Radiant και έχω μείνει υπερευχαριστημένη! Υγρό κραγιόν δεν έχω πάρει βέβαια ακόμη αλλά έχω ακούσει τόσα καλά!! Η μάσκαρα τέλειααα! Το συγκεκριμένο foundation δεν ξέρω αν θα το έπαιρνα από άποψη ότι η λέξη σέρουμ μου προκαλεί ένα φόβο ότι θα είναι πολύ dewy για μένα!

    ReplyDelete
  6. love the packaging too! Really want to try their moisturizer :)

    <3 <3 Mahshid مهشید
    http://www.thankstofashion.com

    ReplyDelete
  7. Γλυκό μου κορίτσι χρησιμοποιώ βιολογικά προϊόντα μόνο οπότε δεν έχω άποψη για την συγκεκριμένη φίρμα. Όμως το χρώμα για τα χείλια που βλέπω είναι τέλειο!Πολλά φιλιά

    ReplyDelete
  8. Έχω δοκιμάσει λίγα προϊόντα από radiant αλλά πρέπει να γίνουν και περισσότερες δοκιμές! Το serum make up μου θυμίζει λίγο το natural fix make up με υπέροχο ματ τελείωμα! Το έχεις δοκιμάσει για να μου πεις πιο είναι καλύτερο;

    ReplyDelete
  9. Πολύ ωραίο το review σου Μαράκι! Με βρίσκει σύμφωνη κατά το πλείστον! ;)

    Call me M | Do You Speak Gossip?

    ReplyDelete