December 26, 2014

R.E.D

Καταρχάς ελπίζω να περάσατε τέλεια Χριστούγεννα εχθές και να περάσετε και ακόμη πιο τέλεια σήμερα. Εγώ αν και δεν βγήκα την παραμονή, βγήκα ανήμερα. Έφαγα προκαταβολικά για 10 μέρες και τώρα που γράφω αυτό το ποστ παρατηρώ πως η μπλούζα μου έχει άχνη, έχω φάει μπορεί και ένα ολόκληρο ταψί κουραμπιέδες! Δεν θα σας πω πολλά σήμερα, μη σας κουράσω απλά να τονίσω πόσο τέλειος συνδυασμός είναι το κόκκινο με το λεοπάρ ειδικά για τις γιορτές! Προσθέτεις και ένα τέλειο χρυσό κολιέ όπως αυτό της Ioannas G.creations και είσαι έτοιμη να καταπλήξεις τα πλήθη! Σας αφήνω, πάω για δεύτερο γύρο φαγητού και μετά τρέξιμο( πλάκα κάνω εννοείται). Τα φιλιά μου.
-----
Ι hope you had the best Christmas of your life yesterday and have the best time today too! I personally went out last night and ate enought food to keep me for 10 days!Today i won't say much, the last thing I want is to tire you a day like this. I just want to say how much I love this red-leopard combo, especially for this festive days! Just add a gorgeous golden necklace and you are ready to impress everyone out there! I have to go now, food is waiting. Merry Christmas babes! 













dress:H&M
shoes:Thanks to Sante Shoes 
  

Don't forget to follow me,it means the world to me :-)

        FACEBOOK  -   BLOGLOVIN    -    TWITTER  -   INSTAGRAM


Love u all,Marissa

11 comments:

  1. Ennoeitai oti to kokkino me to leopar einai ap tous kaliterous sindiasmous ever!
    Kai to kokkino sou paei poli giati kanei wraia antithesi me ta mallia! ;) :*

    Call me M | Do You Speak Gossip?

    ReplyDelete
  2. Χρόνια πολλά Μαράκι!! Εύχομαι να πέρασες όμορφα τα Χριστούγεννα! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για τα καλά σου λόγια!! Στα του outfit τώρα έχεις δίκιο ωραίος και άκρως γιορτινός συνδυασμός το κόκκινο με το λεοπάρ!! Γενικά νομίζω το λεοπάρ πάει πολύ με διάφορα χρώματα..Εμένα μου αρέσει πολύ και με το σκούρο πράσινο..Τα παπούτσια πόσο υπερτέλεια!!Πρέπει να πάρω ένα ζευγάρι σε αυτό το στυλ μου φαίνεται..Είναι πολύ ωραίο το δέσιμο τους! Φιλιά πολλά και καλό υπόλοιπο εορτών να έχουμε!:)

    ReplyDelete
  3. Υπέροχο και γιορτινό outfit!! Λάτρεψα φόρεμα, γυαλιά και νύχια!! :) :)

    ReplyDelete
  4. Μπορώ να πω οτι για εμένα είναι αρκετά τολμηρό το σύνολο αλλά λάτρεψα τα γυαλιά, τα παπούτσια εννοείται οτι τα ζηλεύω και πόσο αψεγάδιαστο make up! Filia koukla.
    *opws panta ta nyxia einai to the point, ;)

    ReplyDelete
  5. Το απόλυτο γιορτινό outfit!!! Πιστεύω θα κλέψεις τις εντυπώσεις!!! :)

    ReplyDelete
  6. Χρόνια πολλα! Very festive outfit! Τα παπούτσια φανταστικά!!!!!!

    www.miouprincesslovespink.blogspot.gr

    ReplyDelete
  7. Το χρώμα του φορέματος είναι στο κλίμα των ημερών!! Για τα παπούτσια ότι και να πω είναι λίγο αφού είναι το ιδιαίτερο στοιχείο του outfit!! Καλή συνέχεια με το φαγητό, εγώ ακόμα να συνέλθω απο χθες χαχαχα!! Φιλάκια πολλά κα καλές γιορτές! :)

    ReplyDelete
  8. love red lace!

    http://www.thefashionprincess.it/

    ReplyDelete
  9. Πανεμορφη φωτογραφια !
    το φορεμα το αγαπω αληθεια! :D
    καλες γιορτες ομορφη!

    ReplyDelete
  10. Φωτια στα κόκκινα και χρωματα που λατρεύω! Μαυρο, κόκκινο και φανταστικές γόβες ανιμαλ πριντ!!!!

    ReplyDelete
  11. Great post !Would you like to follow each other?
    http://kasjaa.blogspot.com/

    ReplyDelete